+297 733 15 15

6 Day course

 

6 Lessons kitesurfing 570 dollars

This is our most complete package. If you are sure you want to start kitesurfing, this is the package to choose! In the two extra lessons we teach you how to go out safely by yourself.

Steps 6 kitesurfing lessons:

    Vergelijk lespakketten
  • Korte instructie over het weer
  • Besturen van een powerkite op land
  • Veiligheid instructie
  • Besturen van een 4 lijns kite
  • ‘Bodydraggen’, jezelf zonder board laten voortslepen door het water, door gebruik te maken van de kracht van de vlieger.
  • Eerste board attempt

Wat ga je doen in je eerste kitesurfcursus?

De introductiecursus kitesurfen staat in het teken van ‘basic pilotting’ of in het Nederlands ‘leren vliegeren’. Samen met de instructeur leer je de krachten van de kite kennen. Eerst met een 2 lijns kite op land en dan met een 4 lijns kite in het water. Met een 4 lijns kite ga je eerst bodydraggen:

kitesurfcursus

Wanneer je dit onder de knie hebt dan zul je je eerste waterstart met het board maken.

Snelle leerling of eerder kitesurfles gehad?

Als je al eerder les gehad hebt bij een andere kitesurfschool dan passen wij het niveau aan. Ben je een snelle leerling? Dan doorlopen we alle stappen op jou tempo zodat je sneller leert kitesurfen.

Wat kun je na 1 les kitesurfen?

Wanneer deze 1 daagse kitesurfcursus is afgerond dan ben je in staat om veilig een kite te besturen. In de tweede cursus dag wordt de focus gelegd op zelfstandig kiten en zelfstandig het board aan je voeten krijgen. Daarom zullen wij je leren hoe je gemakkelijk je aandacht kan verdelen, zonder de kite te ‘crashen’.

Lesgarantie

De dag voor aanvang van je kitesurfcursus nemen wij contact met je op. Samen bespreken we of het weer goed is voor een optimale kitesurfles. Mocht dit niet het geval zijn dan plannen we een nieuwe dag in. Zo weet jij zeker dat je krijgt waar je voor betaald.

Certificering

Iedere cursist doorloopt het “International kiteboarding organisation” of IKO programma. Dit staat voor veilige kitesurf lessen met het nieuwste materiaal. Aan het eind van je kitesurfcursus certificeren Thijs en Roel jou volgens het IKO systeem. Met deze certificering kun je bij elke IKO kitesurfschool kitesurfles nemen en kitesurf materiaal huren.

Kosten

De kosten voor een 1 daagse kitesurfcursus bedragen €99,- incl. equipment en verzekering.

Liever in een kleinere groep? Voor slechts 20 euro p.p. per les kun je prive voor 2 bijboeken.

Kitesurfles tijden

  • Een 1 daagse cursus duurt maar liefst 3.5 uur.
  • De kitesurflessen beginnen om 9:30 of 14:00.

Door naar de 2e kitesurfles

reserveren